top of page

Over mij

Al sinds mijn studietijd ben ik er van overtuigd dat we gezonder kunnen blijven of worden door gezond te eten. De studies Voeding & Diëtetiek en de opleiding Docent Gezondheidskunde bevestigden mijn overtuiging.

 

Voeding, bewegen en slapen

Maar gezondheid is meer dan voeding. Ook bewegen, sporten en slapen horen daarbij. Een aanvullende opleiding tot docent Gezondheidskunde bracht mij in de wereld van preventie, voorkomen van ziekte door gezond te leven. De ultieme vorm van preventie begint natuurlijk bij de opvoeding. Ik ondersteunde ouders en leerkrachten bij het opvoeden ten aanzien van alcohol- en drugsgebruik.

 

Geestelijke gezondheid

Tijdens mijn werkperiode binnen de GGZ ontwikkelde en organiseerde ik cursussen voor volwassenen ter voorkoming van ernstige depressie of angsten. Vaak ontstaan als gevolg van langdurige stress.

 

Elkaars ervaring

Ook begeleidde ik collega’s en stagiairs in het aanleren van gezonde gewoontes bij migranten-kinderen. Juist door naast elkaar te staan komt er vertrouwen in elkaars diverse ervaring en deskundigheid. Dat samen brengt iets in beweging.

Alles samen in leefstijl

Zoals te lezen valt heb ik tijdens mijn loopbaan met allerlei facetten van gezond leven te maken gehad. Ik vond dat daar een soort paraplu overheen hoorde om het allemaal bij elkaar te brengen. Dat werd de opleiding tot Leefstijlcoach. Met dit erkende diploma van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid bundel ik mijn werkervaring, mijn levenservaring en mijn sportieve ervaringen.

 

Mijn leefstijl

Naast lekker vegetarisch koken en samen eten, geniet ik van wandelen, fietsen, roeien, yoga en mindfulness. Zo houd ik mijn eigen leven meestal in balans.

 

Dat gun ik iedereen, daarom ben ik graag de stok achter jouw deur of het engeltje dat op jouw schouder meekijkt!


Natuurlijk lukt het jou ook!

Waarom bij mij

  • Altijd resultaat

  • Beproefde gespreksmethode

  • Uitgaan van wat al goed gaat

  • Gezond en plezier gaan hand in hand

  • 30+ jaar ervaring

  • Geen wachtlijst

 

   Ik werk in Nijmegen en Amsterdam.

8D900BC6-CDBC-4BBA-8B17-532EAF7AD012_edited.jpg
bottom of page